Vapaaehtoistoiminta

Miten mukaan? Ota yhteyttä yhteisökoordinaattoriin (yhteystiedot tästä), niin sovitaan aika kahvittelulle. Esittelemme mielellämme sinulle mahdollisuuksiasi lähteä mukaan toimintaan eri organisaatioissa.

Hyvä keino päästä mukaan on myös osallistua vapaaehtoistoiminnan peruskurssille.

Vasemmasta valikosta löydät myös Keski-Uudenmaan vapaaehtoiskoordinaattoreiden yhteystietoja (ns. Valikko-verkosto, tästä). Olet rohkeasti suoraan yhteydessä heihin!

Vapaaehtoisia tarvitaan täydentämään julkisia hyvinvointipalveluita, tekemään ennaltaehkäisevää työtä, tarjoamaan vertaistukea erilaisissa elämäntilanteissa oleville ja olemaan mukana yhteiskunnallisessa vaikuttamistyössä.

Vapaaehtoisena voi toimia yhdistyksissä, seurakunnissa, julkisella sektorilla ja jopa yrityksissä. Yhdistysverkoston kautta saa tietoa millaisiin tehtäviin eri Keski-Uudenmaan toimijat milloinkin vapaaehtoisia etsivät.