Teemapäivät OLKA-pisteellä

Yhdistykset ja sairaalan yksiköt voivat pitää OLKA-pisteillä teemapäiviä kertoen toiminnastaan ja tukimahdollisuuksista.

Teemapäivien järjestäminen OLKA-pisteellä perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta onnistumisen edellytyksenä on toimiminen yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Se varmistaa turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin kohtaamisessa sairaalan potilaan ja hänen läheisensä kanssa.

Toiminta OLKA-pisteellä edellyttää vuorovaikutusta, läsnäoloa ja empatiaa.

Ketkä voivat esittäytyä OLKA-pisteellä?

OLKA-pisteellä voivat esittäytyä potilasyhdistykset, yhdistyksistä koostuvat verkostot, oppilaitokset ja sairaalan yksiköt.

OLKA-pisteellä ei saa esitellä tai mainostaa yksityisten tai muiden yritysten terveyden-tai sairaanhoidollista toimintaa.

Esittelypisteemme sijaitsee Palvelupiste Sopen edessä, Hyvinkään sairaalan A-rakennuksen pääaulassa, kahvion vieressä.
Pisteellä on pöytä (koko noin 40 x 130cm) sekä halutessa OLKA-kuosillinen pöytäliina.

Tulevat jo varatut teemapäivät:

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Klikkaamalla olevaa OLKA Hyvinkään teemapäivät kohtaa pääset tarkastelemaan vapaita päiviä ja jo varattuja teemapäiviä:

OLKA Hyvinkään teemapäivät