Vantaan ja Keravan asukkaat ja järjestöt – nyt on aika vaikuttaa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tulevaisuuden palveluihin!

5.4.2022

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen valmistelu on nyt käynnissä. Tulevan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen kehittämiseksi haluamme kuulla asukkaita ja järjestöjä: mikä asukkaille ja järjestöille on tärkeää tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluissa? Miten asukkaat ja järjestöt haluaisivat osallistua palveluiden kehittämiseen? Kyselyyn voi vastata sekä asukkaana että järjestön edustajana. 


Linkki kyselyyn:

suomeksi https://gesundpartners-lv.creamailer.fi/survey/pgimblvdtgrpn

ruotsiksi https://gesundpartners-lv.creamailer.fi/survey/i81v5ctgizdlo

englanniksi https://gesundpartners-lv.creamailer.fi/survey/wgpmh2ghldzm4


Kyselyyn voi vastata 4.4.–17.4.2022Vastaaminen vie n. 5 minuuttia ja vastata voi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asukkaiden odotuksia ja toiveita tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluihin ja pelastustoimeen liittyen. Vastaukset raportoidaan ja analysoidaan niin, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Kyselyn toteuttaa yhteistyössä Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kanssa Gesund Partners Oy.