Järjestöassistentille töitä Yhdistysverkostossa Paikka auki -rahoituksella

19.1.2022

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen, vuoden pituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa helmikuussa. Tehtävään palkattavan on STEAn Paikka auki -rahoituksen mukaisesti oltava alle 30-vuotias eikä tämä voi olla päätoiminen opiskelija.

Järjestöassistentin työnkuva on vaihteleva ja monipuolinen. Työskentelet osana tiimiä mutta usein myös itsenäisesti. Työnkuvaan kuuluu liikkumista alueen seitsemän kunnan alueella, joten hakijalta toivotaan ajokorttia ja mahdollisuutta tarvittaessa oman auton käyttöön. Tehtävään liittyy jonkin verran iltatöitä.

Järjestöassistenttina mm. viestit aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja ilmoituskanavissamme, pidät yhteyttä jäsenyhdistyksiin, huolehdit Järvenpäässä toimistonamme olevan vanhan Sahan koulun arjen pyörimisestä, osallistut tapahtumien järjestämiseen sekä esiinnyt tarvittaessa suuremmallekin yleisölle.

 Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä it-taitoja ja vähintään Office-ohjelmien sujuvaa hallintaa, yhteistyökyvykkyyttä ja toimeen tulemista monenlaisten ihmisten kanssa, järjestelmällisyyttä ja organisointihalukkuutta sekä innokkuutta uuden kokeilemiseen ja tarttumiseen toimeen.

 Lähetä hakemus viimeistään 31.1. klo 16:00 osoitteeseen saana.sandholm (at) yhdistysverkosto.net

 Lisätietoja työstä saat halutessasi 24.1. klo 9-10 tai 25.1. klo 16-17 puh. 045 182 5126

 Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry on Suomen suurimpia järjestöjen järjestöjä. Verkostoon kuuluu 53 yhdistystä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Verkoston vaikutuspiirissä on yli 32 000 ihmistä.