Toimivan yhdyspinnan ja vertaistuen voimalla sairaalasta kotiin

6.3.2019

Yhdistysverkostossa alkaa uusi, kolmivuotinen STEA-rahoitteinen hanke. Uudessa hankkeessa ovat yhteistyökumppaneina HUS Hyvinkään sairaanhoitoalue ja EJY ry.

Uuden hankkeen työntekijä, järjestökoordinaattori Senja Liikonen aloittaa työnsä nyt maaliskuussa ja hän työskentelee Hyvinkäällä Potilasoppimiskeskus Sopen tiloissa.

Tarkoitus on luoda tukipolku sairaalasta kotiin yhdyspinnassa tapahtuvalla erikoissairaanhoidon ja järjestön työparitoiminnalla. Ensikontakti on sairaalassa, mutta halukkaille tarjotaan vertaistukea myös kotiutumisen jälkeen asuinkunnassa.

Toimivan yhdyspinnan ja vertaistuen voimalla sairaalasta kotiin -hankkeessa koulutetaan vertaistukijoita EJY ry:n ja HUS:n OLKA-toimintaan ja hyödynnetään järjestöjen osaamista potilaan kokonaisvaltaisessa kuntoutumisessa ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Saana Sandholm p.045 182 5126 saana.sandholm@yhdistysverkosto.net