Yhdistysverkosto hakee järjestöassistenttia

13.1.2023

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen, vuoden pituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa helmikuussa. Tehtävään palkattavan on STEAn Paikka auki -rahoituksen mukaisesti oltava alle 30-vuotias eikä tämä voi olla työssä tai päätoiminen opiskelija. Lisätietoa Paikka auki -rahoituksesta: Paikka auki -avustusohjelma - STEA

Järjestöassistentin työnkuva on vaihteleva ja monipuolinen. Työskentelet osana tiimiä mutta usein myös itsenäisesti. Työnkuvaan kuuluu liikkumista alueen seitsemän kunnan alueella, joten hakijalta toivotaan ajokorttia ja mahdollisuutta tarvittaessa oman auton käyttöön. Tehtävään liittyy jonkin verran iltatöitä.

Järjestöassistenttina mm. viestit aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja ilmoituskanavissamme, teet uutiskirjeemme, huolehdit Järvenpäässä toimistomme siisteydestä, osallistut tapahtumien järjestämiseen sekä esiinnyt tarvittaessa suuremmallekin yleisölle.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä it-taitoja ja vähintään Office-ohjelmien sujuvaa hallintaa, yhteistyökyvykkyyttä ja toimeen tulemista monenlaisten ihmisten kanssa, järjestelmällisyyttä ja organisointihalukkuutta sekä innokkuutta uuden kokeilemiseen ja tarttumiseen toimeen.

Lähetä hakemus viimeistään 31.1. klo 16:00 osoitteeseen essi.poytalaakso (at) yhdistysverkosto.net

Lisätietoja työstä saat halutessasi 19.1. klo 9–10 tai 24.1. klo 16–17 puh. 045-2254 220

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry on Suomen suurimpia järjestöjen järjestöjä. Verkostoon kuuluu 55 yhdistystä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Verkoston vaikutuspiirissä on yli 50 000 ihmistä.