Tilavaraus

Tilavarauskalenterista näet vanhan Sahan koulun varaustilanteen noin kuudeksi kuukaudeksi eteenpäin. Sitä kautta et kuitenkaan pysty  tekemään varauksia. Jos olet kiinnostunut Sahan koulun varaamisesta, ota yhteyttä info@yhdistysverkosto.net

Klikkaa tästä itsesi tilanvarauskalenteriin.

Sahan koulu on vuokrattavissa niin yhdistysten kuin yksityishenkilöiden käyttöön.

Kiinteistössä on vuokrattavissa pieni keittiö sekä tilava sali. Sali on iltaisin ensisijaisesti Yhdistysverkoston jäsenien käytössä, mutta sitä on myös ulkopuolisten mahdollisuus vuokrata edulliseen hintaan.

Sali on ihanteellinen kokoustila noin 15 hengelle, mutta tarvittaessa tilaan mahtuu jopa 30 henkilöä. Kokousten lisäksi tilassa on järjestetty esimerkiksi valmistumis-  ja syntymäpäiväjuhlia.

Keittössä on jääkaappi, pakastin, uuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto reilulle kymmenelle hengelle. Kahvitus onnistuu isommallekin porukalle hellyttävistä muumimukeista.