Yhdistysverkosto etsii järjestöassistenttia

1.6.2020

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen, vuoden pituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa. Tehtävään palkattavan on STEAn Paikka auki -rahoituksen mukaisesti oltava alle 30-vuotias eikä tämä voi olla päätoiminen opiskelija tai työelämässä.

Järjestöassistentin työnkuva on vaihteleva ja monipuolinen. Työskentelet osana tiivistä toimistoa mutta usein myös itsenäisesti. Työnkuvaan kuuluu myös liikkumista alueen seitsemän kunnan alueella, joten hakijalta toivotaan ajokorttia ja mahdollisuutta tarvittaessa oman auton käyttöön. Tehtävään liittyy jonkin verran iltatöitä.

Järjestöassistenttina mm. pidät yhteyttä jäsenyhdistyksiin, huolehdit Järvenpäässä toimistonamme olevan vanhan Sahan koulun arjen pyörimisestä, viestit aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja ilmoituskanavissamme, huolehdit uusimaalaiset.fi -palvelusta alueella, osallistut tapahtumien järjestämiseen sekä esiinnyt tarvittaessa suuremmallekin yleisölle. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä it-taitoja ja vähintään Office-ohjelmien sujuvaa hallintaa, yhteistyökyvykkyyttä ja toimeen tulemista monenlaisten ihmisten kanssa, järjestelmällisyyttä ja organisointihalukkuutta sekä innokkuutta uuden kokeilemiseen ja tarttumiseen toimeen.  

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry on Suomen suurimpia järjestöjen järjestöjä. Verkostoon kuuluu 54 yhdistystä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Verkoston vaikutuspiirissä on yli 32 000 ihmistä.

Lähetä hakemus viimeistään 12.6. klo 16:00 osoitteeseen saana.sandholm (at) yhdistysverkosto.net 
Lisätietoja työstä saat halutessasi ke 3.6. klo 10-11 tai to 4.6. klo 14-15 puh. 045 182 5126