Tietoa ja työkaluja avustusten hakuun

Keravan avustukset sote-yhdistyksille ovat haettavina 28.2. asti. Tule kuulemaan vinkkejä toimivan ja tiiviin avustushakemuksen laatimiseen.

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto kouluttaa yhdistystoimijoita avustusten hakemisessa tiistaina 18.2. klo 17–19.
Koulutuksessa käsitellään, miten voit ytimekkäästi ja selkeästi kuvata toimintaasi Keravan kaupungin avustuslomakkeessa ja sisällyttää siihen olennaiset asiat.

Koulutuksessa tutustutaan myös Keravan kaupungin strategiaan avustusten hakemisen kannalta.

Mieti oman yhdistyksesi toiminnan kannalta jo etukäteen sitä, miten avustushakemuksenne edistää kaupunkilaisten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Pohdi myös, miten arvioitte toimintanne vaikutuksia.

Ti 18.2. klo 17–19

Sampolan palvelukeskuksen 1. krs., koulutustilat, Kultasepänkatu 7, Kerava

Ilmoittaudu koulutukseen: Sirpa Kiuru, p. 040 318 2438, sirpa.kiuru@kerava.fi

Lisätiedot koulutuksen sisällöstä: Jaro Karkinen, p. 045 6142 697, jaro.karkinen@yhdistysverkosto.net