Erilainen Mingle 2021

• ti 13.7.2021 klo 1619
  • SuomiAreena

Erilainen mingle vahvistaa yhteiskunnan hiljaisten ääntä, niiden joiden oma ääni ei muuten tule kuuluviin.

Erilaisessa Minglessä teemana vuonna 2021 on lasten unelmat. Lasten ja perheiden ääntä ovat vahvistamassa eri-ikäiset ja eritaustaiset ihmiset; työttömät, päättäjät, mielenterveyskuntoutujat, järjestöväki ja monet muut.

Tilaisuus järjestetään SuomiAreenan Pori-lavalla. Suoraa lähetystä voi seurata livestreamin kautta.

Tilaisuuden juontaa terapeutti ja kirjailija Harri Virtanen. Äänessä myös Paleface.

Yhteistyössä:
Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys Tatsi ry, Sininauhaliitto, Ev.lut. kirkko, Vates-säätiö, Keski-Uudenmaan yhdistysverkosto, Soste, Kulttuuripaja Lumo, Porin Mielenterveysyhdistys Hyvis ry, Kirkkopalvelut/Yhteisvastuukeräys

Erilaisen Minglen Facebook-tapahtuma