Mäntsälän vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus, syksyllä 2022

Koulutus järjestetään  Mäntsälän kansalaisopistolla, Vanha Porvoontie 19.  tiistai- ja keskiviikkoilloin 14.9.-26.10.2022 klo 18.00-20.15.

ILMOITTAUDU MUKAAN opiston kautta täältä

Koulutus koostuu kolmesta yhteisillasta, vapaavalintaisista teemailloista ja yhteisestä päätösillasta

Koulutuksessa tutustutaan vapaaehtoistoiminnan perusteisiin, opitaan lisää vuorovaikutuksesta ja kuullaan erilaisista tavoista osallistua  vapaaehtoistoimintaan Mäntsälässä. Koulutus on kaikille avoin ja maksuton.

Koulutus on Mäntsälän opiston opetussuunnitelman mukainen ja siitä on mahdollisuus saada opintopisteytys (2 op) ja todistus.

Sisällöt toteutetaan yhteistyössä Mäntsälän opiston, Mäntsälän kunnan, Mäntsälän seurakunnan, Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymän, Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston ja useiden paikallisten  järjestöjen kanssa.

Syventävät koulutusillat:​

Syventävät koulutusillat järjestetään tiistai- ja keskiviikkoilloin. Opiston lähiopinnot on klo 18-20.15.
Etänä toteutettavat teemaillat klo 17.30-19.45.
Otsikkoa klikkaamalla näet koulutusillan sisällön.
(Pienet muutokset sisältöihin mahdollisia)