Toivo-valmennukset vertaistukijoille

Haluaisitko toimia vertaistukijana vakavasti sairastuneelle? Luoda toivoa siitä, että vaikeasta elämäntilanteesta voi selviytyä. Tässä ajassa vertaistukijana voi toimia myös etänä puhelimitse.

Et tarvitse mitään erityistaitoja, lähtökohtana on halu kuunnella toista. Voit myös kertoa, kuinka itse olet ratkaissut arjessa eteen tulevia haasteita. Myös sairastuneen läheinen voi toimia vertaistukijana.

Jos olet itse kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen, ja haluat auttaa muita saman kokeneita, niin voit hakea mukaan vertaistukijavalmennukseemme.

Toivo-valmennus
• antaa valmiuksia toimia vertaistukijana
• sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
• koostuu itsenäisistä tehtävistä ja yhteisistä tapaamiskerroista
• on maksuton.

Järjestämme valmennukset pienryhmissä, joissa on hyvä, mukava tunnelma pohtia vertaistukijaksi lähtemistä. Valmennus ei vielä sido mihinkään.

Tulevat valmennukset:

VERKOSSA, HUHTI-TOUKOKUUSSA 2021

Aika: ke 28.4., ke 5.5., ti 11.5. ja ke 19.5. aina klo 16.30-18.30

Valmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä neljästä Teams- tapaamisesta. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään valmennukseen valituille.

Haku päättynyt.

Valmennukseen valitaan 6-8 henkilöä. Tee hakemus viimeistään ke 21.4.2021. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä pe 23.4.2021 mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

VERKOSSA, ELOKUUSSA 2021, yhteistyössä OLKA-Jyväskylän kanssa

Aika: to 19.8., ti 24.8., ti 31.8. ja to 2.9. aina klo 16.30-18.30
Verkkovalmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä neljästä Teams-tapaamisesta. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään valmennukseen valituille.

Hae mukaan täältä

Valmennukseen otetaan 9 henkilöä. Tee hakemus viimeistään to 12.8.2021. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä pe 13.8.2021 mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä:
Senja Liikonen, järjestökoordinaattori
senja.liikonen@yhdistysverkosto.net p. 045 129 7029