Toivo-valmennukset vertaistukijoille

Haluaisitko toimia vertaistukijana vakavasti sairastuneelle? Luoda toivoa siitä, että vaikeasta elämäntilanteesta voi selviytyä. Tässä ajassa vertaistukijana voi toimia myös etänä puhelimitse.

Et tarvitse mitään erityistaitoja, lähtökohtana on halu kuunnella toista. Voit myös kertoa, kuinka itse olet ratkaissut arjessa eteen tulevia haasteita. Myös sairastuneen läheinen voi toimia vertaistukijana.

Jos olet itse kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen, ja haluat auttaa muita saman kokeneita, niin voit hakea mukaan vertaistukijavalmennukseemme.

Toivo-valmennus
• antaa valmiuksia toimia vertaistukijana
• sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
• koostuu itsenäisistä tehtävistä ja yhteisistä tapaamiskerroista
• on maksuton.

Järjestämme valmennukset pienryhmissä, joissa on hyvä, mukava tunnelma pohtia vertaistukijaksi lähtemistä. Valmennus ei vielä sido mihinkään.

Tulevat valmennukset:

VERKOSSA, MAALISKUUSSA 2021

Aika: to 11.3., to 18.3. ja to 25.3.2021 aina klo 13.00–15.00.
Verkkovalmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä kolmesta Teams-tapaamisesta. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään valmennukseen valituille.

Tee hakemus viimeistään ke 3.3.2021: https://webropol.com/s/TOIVO-vertaistukijavalmennus-verkossa-maaliskuu2021

Valmennukseen otetaan 6 henkilöä. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä pe 5.3.2021 mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

LUOKKAHUONEVALMENNUKSENA, JÄRVENPÄÄSSÄ,
HUHTI-TOUKOKUUSSA 2021

Aika: keskiviikkoisin 28.4., 5.5., 12.5. ja 19.5. aina klo 17-20

Valmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä neljästä tapaamisesta. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään valmennukseen valituille.

Paikka: Järvenpäässä Yhdistysverkoston toimistossa, vanhalla Sahan koululla

hakulomake tulossa

VERKOSSA, ELOKUUSSA 2021, yhteistyössä OLKA-Jyväskylän kanssa

Aika: to 2.8., ti 24.8., to 26.8 ja ti 31.8. aina klo 16.30-18.30
Verkkovalmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä neljästä Teams-tapaamisesta.

hakulomake tulossa

Lisätiedot: