Toivo-valmennukset vertaistukijoille

Haluaisitko toimia vertaistukijana vakavasti sairastuneelle? Luoda toivoa siitä, että vaikeasta elämäntilanteesta voi selviytyä. Tässä ajassa vertaistukijana voi toimia myös etänä puhelimitse.

Et tarvitse mitään erityistaitoja, lähtökohtana on halu kuunnella toista. Voit myös kertoa, kuinka itse olet ratkaissut arjessa eteen tulevia haasteita. Myös sairastuneen läheinen voi toimia vertaistukijana.

Jos olet itse kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen, ja haluat auttaa muita saman kokeneita, niin voit hakea mukaan vertaistukijavalmennukseemme.

Toivo-valmennus
• antaa valmiuksia toimia vertaistukijana sairaalassa, yhdistyksessä ja/tai Toivo-vertaistukisovelluksen kautta.
• sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
• koostuu itsenäisistä tehtävistä ja yhteisistä tapaamiskerroista
• on maksuton.

Järjestämme valmennukset pienryhmissä, joissa on hyvä, mukava tunnelma pohtia vertaistukijaksi lähtemistä. Valmennus ei vielä sido mihinkään.

Tulevat valmennukset:

VERKOSSA, loka-marraskuussa 2021

Aika: keskiviikkoisin 27.10. 3.11., 10.11. ja 17.11. aina klo 13.00-15.00

Valmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä neljästä Teams- tapaamisesta. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään valmennukseen valituille. Valmennukseen otetaan 6 henkilöä.

Hae mukaan täältä

Tee hakemus viimeistään ke 13.10.2021. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä to 14.10.2021 mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa)

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä:
Senja Liikonen, järjestökoordinaattori
senja.liikonen@yhdistysverkosto.net p. 045 129 7029