Toivo-valmennukset vertaistukijoille

Haluaisitko toimia vertaistukijana?

Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Haluatko auttaa muita saman kokeneita?

Hae mukaan TOIVO-valmennukseen
• antaa valmiuksia toimia vertaistukijana Hyvinkään sairaalassa ja/tai yhdistyksessä
• sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
• koostuu kolmesta tapaamiskerrasta ja itsenäisistä tehtävistä
• on maksuton.

Aika ja Paikka: Valmennuksia järjestetään keväisin ja syksyisin Keski-Uudenmaan kunnissa, tarkemmat aikataulut päivitämme nettisivuillemme.

Tulossa myös verkkovalmennus.

Lisätiedot:

Senja Liikonen, järjestökoordinaattori,
OLKA Hyvinkää.
puh. 045 129 7029

senja.liikonen@yhdistysverkosto.net

Toivo-vertaistukijavalmennus

Valmennus verkossa, tammikuussa 2021.

Aika: to 14.1., ti 19.1., to 21.1. ja ti 26.1.2021 klo 16.30–18.30.
Verkkovalmennus koostuu itsenäisistä tehtävistä sekä neljästä virtuaalitapaamisesta, jotka järjestetään Teams-ohjelman kautta. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään valmennukseen valituille.

Tee hakemus viimeistään ke 6.1.2021: https://webropol.com/s/TOIVO-vertaistukijavalmennus-verkossa-tammikuu2021

Valmennukseen otetaan 8 henkilöä. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä pe 8.1.2021 mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Verkkovalmennuksen järjestävät yhteistyössä OLKA Hyvinkään ja OLKA Jyväskylän jatoimijat.

TOIVO-valmennus on suunnattu oman tai läheisen vakavan sairastumisen tai vammautumisen kokeneille, jotka haluavat auttaa muita saman kokeneita. Valmennus

• antaa valmiuksia toimia vertaistukijana sekä sairaalassa että yhdistyksissä

• sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille

• koostuu itsenäisistä tehtävistä ja neljästä verkkotapaamiskerrasta