Jäsenedut

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto tarjoaa mahdollisuuden toimia yhdessä muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Yhteistyön etuna on mm. uusien ideoiden syntyminen sekä henkilöresursseissa säästäminen.

Yhdistysverkosto tarjoaa jäsenilleen:

• Mahdollisuuden löytää uusia yhteistyökumppaneita
  • Vaikuttamistyötä yhdistysten puolesta
  • Yhdistystoimintaan liittyvää asiantuntija-apua
  • Mahdollisuuden esitellä oman yhdistyksen toimintaa Yhdistysverkoston ständillä
  • Järjestöassistentin opastusta ja apua sosiaalisen median käytössä, kotisivujen päivittämisessä tai uudistamisessa, mainosten luomisessa, tapahtumien järjestämisessä jne.
  • Näkyvyyttä Yhdistysverkoston tapahtumissa ja sosiaalisen median eri kanavissa
  • Koulutuksia, seminaareja, juhlia..
  • Ajankohtaista tietoa yhdistyksiä koskettavista asioista
  • Mahdollisuuden käyttää rintanappikonetta, laminointikonetta ja kopiokonetta materiaalikuluja vastaan
  • Sahan koulun tilan käyttöön maksutta 3 h/kk, tämän jälkeiset tunnit 5€/h
  • Sahan koulun kokousvälineet käyttöön maksutta: skanneri, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu

Yhdistysverkosto lähettää postitse ja sähköpostitse jäsenkirjeen 2-3 kertaa vuodessa jäsenyhdistysten yhteyshenkilöille. Tiedotteessa esitellään tärkeimpiä ajankohtaisia asioita sekä lähitulevaisuuden suunnitelmia ja tapahtumia.

Pinssien tekoa varten ladattava pohja

Tuntematon tiedostomuotopinssinpohjaladattava.pptx (37 kB)